Misija i vizija

Naša

Misija

Da kao vrhunski proizvođač legura aluminijuma ostanemo u svetu vrhunskog kvaliteta, da budemo pokretačka snaga razvoja u oblasti livenja lakih metala u državi i regionu, i da se i dalje dokazujemo kao jedan od najcenjenijih proizvođača na ovim prostorima i ostanemo sinonim za kvalitet i vrednost.


U skladu sa tim su nam i dalja nastojanja da proširimo sopstvenu izvoznu mrežu, kako bismo svoje kvalitete kao društveno odgovorne kompanije mogli da predstavimo i na globalnom nivou, zadovoljenjem potreba svih učesnika na tržištu.

Naša

Vizija

Da budemo lider u proizvodnji eko-efikasnih proizvoda na svetskom nivou koji je prevashodno usmeren na zadovoljstvo kupaca, kao i na negovanje dugoročnih i stabilnih poslovnih odnosa.

Upoznajte

Naš tim

Iza svake uspešne firme stoji uspešan timski rad zaposlenih.


Trenutno u firmi DIP je zaposleno oko 50 radnika, a to je ujedno i naš najvažniji resurs u koji se konstantno ulaže, kako na polju znanja i veština, tako i na polju bezbednosti na radu, kako do sada, tako i u budućnosti.


Svaki pojedinac ima svoje nadležnosti čije izvršavanje je veoma važno za ostvarenje zajedničkog cilja.


Ono što karakteriše odličan DIP tim jeste da svako daje svoj maksimum u radu u bilo kojim okolnostima, koristeći svoje individualne sposobnosti i međusobno sarađujući, uz izbegavanje ličnih sukoba između pojedinaca.


Veštine i iskustvo našeg tima od preko 20 godina omogućava nam da proizvodimo kvalitetno, brzo i efikasno. Svi naši zaposleni su veoma posvećeni i znanje stečeno u okviru naše firme ostaje u njoj i primenjuje se u korist kontinuiranog razvoja proizvoda. Takođe, fluktuacije zaposlenih su veoma male, skoro da ih i nema, što je dodatni pokazatelj zadovoljstva svih.