Sertifikati

Naši

Sertifikati

Sertifikat za menadžment kvaliteta ISO 9001


Sertifikat za menadžment kvaliteta ISO 9001 DIP Livnica

Sertifikat za menadžment životne sredine ISO 14001


Sertifikat za menadžment kvaliteta ISO 14001 DIP Livnica

Sertifikat Excellent
SME


Sertifikat Excellent DIP Livnica

Naša

Politika

Politika integrisanog menadžment sistema

Cilj rukovodstva DIP DOO je da kvalitetnim proizvodima stekne poverenje kupaca, da na najvišem mogućem nivou zadovolji njihove zahteve i očekivanja.

KAIZEN 5S

Svi radnici DIP livnice prošli su 2015. godine kroz višemesečni program obuke za Kaizen, japansku veštinu poslovanja organizovanu od strane SIEPA za odabrane kompanije u Srbiji. Od gospodina Susumu Kimure, izvornog japanskog stručnjaka sa iskustvom za unapređenje proizvodnje, gosta i učitelja naših poslovnih ljudi, kompanija je naučila mnogo: od označavanja alata i sređivanja radnog prostora, preko smanjivanja troškova, do obuke rukovodstva da kroz nagrađivanje i prihvatanje sugestija motiviše radnika za kreativno učešće u radu. Kaizen principi su postali način razmišljanja i rada svih zaposlenih u livnici i danas se dosledno primenjuju.

Razlika je vidljiva: veća je odgovornost i disciplina svih zaposlenih, u smislu da aktivno učestvuju u izvršavanju svih svojih radnih zadataka, a time postižu i održavaju najbolji kvalitet u zajedničkom radu. Kao rezultat navedenog, mnogo lakše su izdržane turbulencije tržišta, nagli skokovi cene energenata, promene cena metala na berzi i sve druge oscilacije koje postoje u ovom poslu.

DIP DOO Kaizen 5s