DOBRODOŠLI U DIP

O nama

Iza svake uspešne firme stoji uspešan timski rad zaposlenih.

Trenutno u firmi DIP je zaposleno oko 45 radnika, a to je ujedno i naš najvažniji resurs u koji se konstantno ulaže, kako na polju znanja i veština, tako i na polju bezbednosti na radu, kako do sada, tako i u budućnosti.

Svaki pojedinac ima svoje nadležnosti čije izvršavanje je veoma važno za ostvarenje zajedničkog cilja.

Ono što karakteriše odličan DIP tim jeste da svako daje svoj maksimum u radu u bilo kojim okolnostima, koristeći svoje individualne sposobnosti i međusobno sarađujući.

Veštine i iskustvo našeg tima od preko 30 godina omogućava nam da proizvodimo kvalitetno, brzo i efikasno. Svi naši zaposleni su veoma posvećeni i znanje stečeno u okviru naše firme ostaje u njoj i primenjuje se u korist kontinuiranog razvoja proizvoda.

VODEĆI PROIZVOĐAČ

 Legura aluminijuma u Srbiji i regionu

45Zaposlenih
30Mreža izvoza
30Različitih proizvoda
1000tnMesečni kapacitet

45

Zaposlenih

Kapacitet livnice

Kapacitet livnice je 1000 tona proizvedene legure na mesečnom nivou. Njih radimo u skladu sa standardima EN, DIN i SRPS, ali i po hemijskom sastavu i specijalnom zahtevu kupca.

Savremena laboratorija

U toku samog procesa proizvodnje vrše se konstantne provere hemijskog sastava budućih ingota. Ispitivanje se vrši u sopstvenoj, savremeno opremljenoj laboratoriji na najnovijem SPECTROMAX aparatu.

Težina i pakovanje ingota

Težina ingota je 6 do 6,5 kg. Ingoti su pakovani na palete težine 500-1000 kg. Svaka paleta je označena rednim brojem, nazivom robe, ukupnom težinom palete i oznakom broja šarže.

Plasiranje proizvoda

Preko 90% naših proizvoda plasiramo na tržište Evropske Unije i trenutno zaposljavamo oko 45 radnika, sa tendencijom daljeg rasta oba pokazatelja.

NAŠI

Sertifikati

Menadžment kvaliteta
ISO 9001

TMS CEE

Sertifikat

Menadžment kvaliteta ISO 9001
Saznajte više

Menadžment životne sredine ISO 14001

TMS CEE

Sertifikat

Menadžment životne sredine ISO 14001
Saznajte više

Aluminijumske legure SRPS EN 1676:2011

DIP

Standard

Aluminijumske legure SRPS EN 1676:2011
Saznajte više